Att göra en hemsida

Det är många som frågat efter en hemsida så jag tänkte att jag skulle försöka  mig på att få till en! Jag är ju inte någon datamänniska så detta är lite av en prövning för mig :-)

Jag gillar ju inte att sitta still så vi får väl se hur jag lyckas med detta. 

Vi har ju just nu en helt ljuvlig kull med jaktlabradorvalpar som blev 5 veckor i lördags. Det är fantastiskt roligt att få få följa dessa små individer i deras utveckling. Eftersom jag är tjänstledig så tillbringar jag väldigt mycket tid med valparna.

Första tiden fick dom "bo" i vårt sovrum men när de var tre veckor fick de flytta ner till köket. Vi har ett väldigt litet hus så detta innebar att vi fick flytta vårt köksbord in till vardagsrummet. Allt går då det bara är för en så kort tid och jag tycker det är så viktigt att valparna får vara med och vänja sig vid alla vardagliga ljud och saker som händer i ett hem.

Numera är valparna inte nöjda med att bara vara i köket så fördetmesta är dom ute i hela vår neder våning. Alla valparna är så positiva och orädda, dom bär omkring på allt dom hittar och blir helt överlyckliga när vi får besök.

Vi har som det ser ut just nu 2 tikvalpar otingade. Så om du är intresserad och kan erbjuda ett aktivt hem med mycket kärlek och träning är du välkommen att höra av dig! Kan du erbjuda ett hem med jakt och jaktträning så har du förtur.

Jag ska försöka lägga upp bilder eftersom här på bloggen, men nu ska jag ta en liten paus :-)

8 Mar 2016

Välkommen

Välkommen till loyalskennel.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)