Valparna

Det är så skönt att höra att allt går så bra för valparna i sina nya hem! Eftersom jag är en riktig hönsmamma så var det lite jobbigt för mig att skicka iväg valparna. Jag har ju tillbringat så mycket tid med dom eftersom jag varit hemma under hela valptiden. Det är iallafall det roligaste jag gjort på länge! Helt fantastiskt att fått följa dessa underbara små individer och se dem utvecklas dag för dag. Dom har varit otroligt lättsamma och det var ju tur när jag fick diskbråck mittialltihopa :-) Men jag har haft så bra hjälp av min sambo Peder och dotter Tove ! 

Det ska bli så roligt att få fortsätta följa dessa valpar ur vår "stjärnkull". Jag blir så glad för alla bilder och videos som mina valpköpare skickar till mig. Att hitta rätt hem till varje valp är ju inte heller alltid så lätt, vi har haft turen att få jättefina hem till alla valparna och det känns verkligen bara så bra nu.

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från tiden här hos oss och sedan också dela med mig lite av bilder jag fått från mina valpköpare. Jag och datorn är ju inte alltid överens så det kan väl ta några dagar ;-)

Välkommen

Välkommen till loyalskennel.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)